Tânăr bănuit de furt calificat, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au identificat un tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reţinut  pentru 24 de ore,  fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş.

La data de 3 noiembrie a.c., în urma activităților investigativ-operative efectuate, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au identificat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, din cercetări a reieşit că la data de 1 noiembrie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns pe timpul nopții, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale din municipiu, de unde, dintr-o casă de marcat, ar fi sustras aproximativ 50 de lei.

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore față de tânăr, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*