Mark Endre a fost învestit în funcţia de primar al Municipiului Reghin

În mod oficial, Municipiul Reghin are începând de luni, 26 octombrie, o nouă conducere şi un nou consiliu local.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Reghin şi depunerea jurământului de învestire al primarului s-au desfăşurat în sala Casei de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin în prezenţa prefectului judeţului Mureş, Mara Togănel şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.

 

Noul Consiliu Local al Municipiului Reghin este format din 19 consilieri, pe care-i enumerăm în ordine alfabetică: Bodo Iozsef Zoltan, Cătană Stelian Doru, Demeter Maria, Farcaş Mihai Dan, Holircă Katherina Anabella, Kelemen Szabolcs, Makkai Alpar Arpad, Marian Ovidiu Mihai, Moldovan Florin, Nagy Andras, Nagy Ferenc Atilla, Nicuşan Oana, Pui Dragoş Cristian, Rus Dan Dorul, Sabău Marius Sorin, Sabău Raul Ioan, Toncean Sebastian Gabriel, Tudor Veronka, Zsigmond Zsolt.

Consilierul Nagy Andras a participat la şedinţă în sistem online, mod în care a depus şi jurământul, acesta neprezentându-se în sală din motive medicale.

 

Mark Endre „Intru în noul mandat cu dorinţa de a dezvolta oraşul”

 IMG_20201026_155535_resized_20201026_074447194

Intru în noul mandat cu mici emoţii, dar cu gânduri bune şi dorinţa  de a face schimbări în oraşul acesta. Oamenii au votat schimbarea, iar acest lucru este o mare responsabilitate atât pentru mine ca primar, dar şi pentru întreg colectivul de consilieri locali. Sper din toată inima să aducem aceste schimbări pentru că avem proiecte multe, unele pe care le preluăm de la vechea administraţie  şi vrem să le finalizăm, altele noi, pe care sper ca în următorii ani să putem dovedi aceste obiective. Vreau să îmi fac o echipă bună, pe care o voi alege cu atenţie, de încredere, cu oameni tineri. Programul meu de campanie îl voi afişa, aşa cum am spus în biroul meu şi mă voi ţine de acest program. Sunt conştient că aceşti patru ani de mandat nu sunt suficienţi pentru a finaliza tot ce ne-am propus, dar mi-am făcut un program pentru următorii opt ani. Sunt o fire deschisă şi îmi doresc să am o relaţie bună cu toţi consilierii pentru că ne dorim cu toţii să dezvoltăm acest oraş” a declarat noul primar al municipiului Reghin, Mark Endre.

 

Peter Ferenc „Toţi cei din consiliul local trebuie să facă echipă pentru reghineni”

 

IMG_20201026_153716_resized_20201026_074504500Mă bucur că domnul primar Mark Endre a câştigat alegerile şi are posibilitatea ca timp de patru ani să-şi demonstreze devotamentul faţă de reghineni. Eu cred că el a demonstrat deja ca viceprimar că este în stare să facă faţă acestei solicitări şi cred că de acum încolo, toţi cei care fac parte din consiliul local trebuie să îl ajute, să facă echipă pentru reghineni. În următorii patru ani, Reghinul are nevoie de dezvoltare, de foarte multă muncă în care atât primarul, cât şi consilierii au un rol deosebit de important. Vreau să îi asigur că voi fi un partener în următorii patru ani la oricare dintre proiectele pe care le vor aborda pentru a înfrumuseţa şi dezvolta municipiul Reghin” a precizat președintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.

 

Mara Togănel „Începând de astăzi,IMG_20201026_154025_resized_20201026_074503984 Reghinul are un sens unic: dezvoltarea!”

 

Mă bucur tare mult să văd că structura consiliului local este nouă şi de asemenea mă bucură dorinţa de implicare a reghinenilor, care au dat în data de 27 septembrie semnalul că îşi doresc o schimbare în administraţia locală. I-am îndemnat pe toţi să gândească unitar, să aibă viziune în proiecte, să aibă mult curaj şi multă responsabilitate în tot ceea ce vor face în mandatul care urmează. Nu poate să existe un judeţ puternic fără un Reghin puternic. Începând de astăzi Reghinul are un sens unic: dezvoltarea!

Am participat la câteva şedinţe de învestiri şi mi-a fost dat de puţine ori, poate chiar odată, să văd că stă la aceeaşi masă, într-un moment atât de important fosta administraţie, cu viitoarea administraţie. Nu este uşor să ai puterea să predai demn un mandat şi chiar dacă nu este consilier local, Maria Precup a ales să fie astăzi alături de noi. Felicitări pentru înţelepciune şi cred că aşa trebuie să funcţioneze lucrurile în secolul 21” a declarat prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel.

 

Maria Precup „Au fost opt ani grei, dar frumoşi”

 IMG_20201026_154442_resized_20201026_074503427

„Este o zi importantă pentru Reghin, mai ales că avem prezenţa doamnei prefect şi a domnului preşedinte de Consiliu Judeţean. Cei opt ani au fost grei, dar şi frumoşi. Vreau să mulţumesc celor din consiliul local, care au fost alături de mine în această perioadă. Îmi doresc să fiţi în continuare alături de noul primar, pentru că toţi suntem în slujba Reghinului şi avem obligaţia să alegem ce este mai bun pentru ei şi să ne respectăm statutul pentru că suntem trimişi să gestionăm un buget, care este necesar şi care anul viitor, deşi este pandemie, este cu proiecte mari, pe care trebuie să le punem în mişcare pentru cetăţenii Municipiului Reghin. Consilierilor le doresc sănătate, putere, înţelegere şi înţelepciune. Să uitaţi de culoarea politică şi să nu uitaţi că luptaţi pentru binele cetăţenilor. Domnule primar, vă doresc succes, vă doresc putere, sănătate şi vă rog frumos ca împreună cu colegii să continuaţi proiectele începute, care sunt valoroase şi pentru care am luptat împreună cu echipa mulţi ani pentru a ne putea bucura împreună de ele. Să ştiţi că nu plâng, nu sunt tristă, ci sunt fericită că las un buget frumos, cu proiecte măreţe” a precizat Maria Precup, fostul primar al Municipiului Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*