Dumitru Cotoi: „Vreau să vă asigur că voi rămâne acelaşi om simplu, mereu alături de oameni, primarul tuturor”

În sala Căminului Cultural din Dedrad, Dumitru Cotoi, primarul comunei Batoş şi consilierii aleşi pentru următorul mandat, au depus jurământul. Ședința a început cu intonarea imnului de stat şi de o rugăciune spusă de preotul Leon Cherecheş, moment urmat de depunerea jurământului celor 13 consilieri locali ai comunei Batoş. Actualul Consiliu Local al comunei Batoş este format din şase consilieri din partea PSD, patru din partea PNL, doi consilieri din partea UDMR şi unul din partea PMP.

IMG_20201019_132902

IMG_20201019_130542

Şedinţa de învestire a noului Consiliu Local al Comunei Batoş şi depunerea jurămintelor de către noii consilieri locali cât şi de către primarul Dinu Cotoi s-a făcut în prezenţa reprezentantului Prefecturii Mureş, Ioan Românu.

Iată că prin voia lui Dumnezeu şi prin voia oamenilor din comuna Batoş ne aflăm astăzi într-un moment important din viaţa comunităţii noastre şi totodată emoţionant: învestirea şi depunerea jurământului de către aleşii locali ai comunei Batoş. Vă mărturisesc că alegerea mea în funcţia de primar mă onorează şi totodată mă obligă. Vreau să vă asigur că voi rămâne acelaşi om simplu, mereu alături de oameni, primarul tuturor. Chiar dacă trăim într-o comunitate multi-etnică, multiculturală, vă asigur că am să continui şi am să mă străduiesc ca împreună cu dumneavoastră să păstrăm o bună colaborare, o bună unitate pentru cetăţenii acestei comune indiferent de criterii. Voi face tot posibilul să îi păstrăm pe cetăţeni uniţi şi în bună înţelegere. Vreau să îi felicit pe noi consilieri aleşi şi să le urez spor la treabă. Îmi doresc o bună colaborare cu aceştia, cu fiecare dintre ei, dar cu o condiţie: colaborarea să fie în interesul cetăţenilor şi spre mai binele comunei Batoş şi-atunci cu siguranţă vom face lucruri bune. Trebuie să înţelegeţi că s-a terminat campania electorală, lupta politică. O să vedeţi, mai ales consilierii noi, că patru ani trec foarte repede, de aceea trebuie să ne mobilizăm şi să facem lucrurile pe care oamenii le aşteaptă. Vă îndemn pe toţi să punem umărul la ceea ce avem de făcut” a ţinut să precizeze primarul Dumitru Cotoi în discursul său susţinut în faţa noului consiliu local.

Primarul comunei Batoş a ţinut să mulţumească lui Dumnezeu, familiei şi în special soţie, echipei şi comunităţii din care face parte.

Întrebat de relaţia cu actualul Consiliu Local, Dumitru Cotoi a precizat faptul că „Şi eu când am ajuns prima dată consilier acum mulţi ani am crezut că voi muta munţii. Sigur că a durat o şedintă, două, trei până m-am clarificat cu ce se întâmplă în cadrul unui Consiliu Local, să vezi care sunt neajunsurile sau ajunsurile, cum poţi să te mişti în stânga şi dreata cu banii pentru a realiza ceva. Cu siguranţă fiecare dintre consilierii noi sunt la fel, iar asta e bine, dar vor învăţa ce au de făcut, se vor acomoda şi am convingerea că ne vom înţelege. La fiecare mandat ofer consilierilor ceea ce au nevoie pe parcursul mandatului: o agendă, un pix, un însemn al comunei Batoş şi o Monografie a comunei Batoş, pentru că sunt de părere că trebuie să aibă cât mai multe cunoştinţe despre ce se află în comuna noastră, pentru că atunci poţi porni la drum cunoscând cât mai multe despre istoria ei” a declarat primarul Dumitru Cotoi.

IMG_20201019_135125

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*