Maria Moldovan: „În acest mandat am multe proiecte, pe care dacă mă ajuta Dumnezeu să le îndeplinesc, Beica va fi un mic orășel”

Luni, 19 octombrie Maria Moldovan, a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Beica de Jos, fiind astfel cel de-al patrulea mandat pe care-l preia. Pentru următorii patru ani, noul consiliu local al comunei Beica de Jos va fi format din 11 consilieri, 8 PSD, 1 UDMR, 2 PNL.

IMG_20201019_111131

„Astăzi am depus jurământul alături de noul consiliu local de care sunt mândră pentru că este o echipă tânără, cu potențial… După cum ați văzut avem și femei. Avem multe proiecte începute pe care trebuie să le continuăm și altele pe care trebuie să le demarăm.

În acest mandat am multe proiecte, pe care dacă mă ajut[ Dumnezeu să le îndeplinesc, Beica va fi un mic orășel. Asta îmi doresc. Printre proiecte importante am extinderea rețelei de apă și canalizare în toată comuna. Un proiect important pe care o să-l aplic prin fonduri norvegiene este dispensarul medical din Beica de Jos și pe care îmi doresc să îl dotăm cu aparatură medicală.

Am să pun mult accent pe sănătatea oamenilor, a copiilor și a bătrânilor. Îmi doresc să realizez un azil de bătrâni, lucrăm la proiectul pentru introducerea gazului în toată comuna. Mai avem de asfalt câteva ulițe pentru că străzile principale din comună sunt asfaltate. Avem în execuție construcţie de grădiniță nouă în localitatea Şerbeni, care este în faza de a se licita. De asemenea așteptăm să semnăm contractul pe fonduri europene pentru reabilitarea şcolii din Şerbeni. Am depus prin Compania Naţională de Investiţii proiect pentru reabilitarea a două cămine culturale în comună, care sper să se aprobe. O să am de lucru şi în acest mandat” a declarat primarul Maria Moldovan, după depunerea jurământului.

Maria Moldovan a preluat al patrulea mandat, câştigând alegerile locale din 27 septembrie cu 692 de voturi din 730 valabil exprimate.IMG_20201019_111353

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*