Mark Endre este noul primar al municipiului Reghin

Avem rezultatele alegerilor locale și un câștigător la funcția de Primar al Municipiului Reghin.

Conform numărătorii paralele a voturilor din cele 23 de secții de votare, Mark Endre câștigă detașat la o diferență de peste 1500 de voturi față de Gabriel Toncean, contracandidatul din partea Partidului Naţional Liberal. Pe locul trei se află Dragoş Pui, candidatul Alianţei Electorale Locale PSD-ALDE.
După o campanie electorală atipică, cetățenii reghineni au hotărât cine va conduce municipiul Reghin în următorii 4 ani.
Este o victorie de care ne bucurăm cu toții, o victorie muncită, binemeritată. Am avut o echipă foarte harnică. Mă bucur că cetățenii au ales varianta proiectelor noastre şi sunt bucuros că am putut dovedi. Ca viceprimar, în cei patru ani de mandat mi-am dat toată silința să fac ceva bun pentru oraș. Acum pot să continui și să ofer oamenilor încredere. În zilele care urmează trebuie să ne apucăm de treabă.

Referitor la primele lucruri pe care le va face în calitate de primar, Mark Endre a declarat că „În primul rând, după ce îmi voi prelua mandatul, îmi voi face o echipă şi toate demersurile necesare. Vom stabili priorităţile, proiectele începute le continuăm şi le vom demara pe cele noi, pe care le-am prezentat în campanie.

Nu am reuşit încă să mă bucur, a fost o campanie lungă şi grea, iar oboseala îşi spune cuvântul. Sunt onorat, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, celor care mi-au acordat votul. Asta înseamnă că de acum încolo trebuie să ofer la rândul meu încredere, sinceritate şi mult efort. Mulţumesc echipei, mulţumesc celor care mi-au oferit sprijinul şi au avut încredere în mine” a declarat Mark Endre, câștigătorul in aceasta cursă electorală.

mark endre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*