Gabriel Toncean „Reghinul are nevoie de o administraţie nouă,,

Gabriel Toncean, candidatul Partidului Naţional Liberal a votat la primele ore ale dimineţii, la secţia de vot aflată în incinta Liceului „Lucian Blaga”.

Am votat pentru un Reghin normal, al anului 2020, pentru un Reghin corect în care banul cetăţeanului să fie folosit strict cu scopul de a dezvolta oraşul. Chiar dacă este prima mea campanie electorală mi s-a părut o campanie atipică, o campanie în care am învăţat foarte multe, în care echipa mea şi-a depăşit condiţia pentru că toţi suntem noi, încă nu avem cerneala uscată pe funcţiile politice pe care le deţinem. Dar tototdată am concluzionat că Reghinul are nevoie de o administraţie nouă, în contextul în care cred că suntem cea mai bună echipă la acest moment.” a declarat Gabriel Toncean, după exercitarea dreptului de vot.

Întrebat dacă va putea trece peste acuzaţiile aduse la adresa lui în această campanie şi dacă se va putea aşeza la aceeaşi masă cu contracandidaţii pentru dezvoltarea Municipiului Reghin, Gabriel Toncean a declarat că „Un vechi proverb românesc spune <<Hoţii strigă ,,hoţii,,!>> Din punctul meu de vedere nu am ambiţii politice, sunt făcut pentru oraş, îmi doresc să ne dedicăm oraşului şi să lăsăm ambiţiile personale pentru altă perioadă a vieţii”.

Legat de programul zilei de astăzi, candidatul PNL a precizat că este unul ca într-o zi normală. „M-am trezit la ora 5.00, mi-am făcut antrenamentul, chiar dacă este duminică. Mi-am luat micul dejun în familie, am băut o cafea şi am început munca în sediul de campanie, apoi am votat. Nimic atipic. Sunt obişnuit cu munca, iar munca pentru mine începe dimineaţa la 5.00 şi se termină seara târziu”.

toncean 1 tonean 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*