Dumitriţa Gliga „Aş vrea ca ziua de astăzi să marcheze un nou început pentru judeţul Mureş”

Dumitriţa Gliga, cadidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş s-a prezentat la secţia de votare din cadrul Grădiniţei cu Program Normal nr 3 din Reghin.

Am votat astăzi în primul rând pentru a-mi face datoria de cetăţean. În al doilea rând în calitate de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş. Candidez pentru ca judeţul Mureş să obţină asemenea performanţe încât să devină recunoscut în plan regional şi chiar naţional. Apoi, aş vrea ca ziua de astăzi să marcheze un nou început pentru judeţul Mureş. Aş vrea ca de acum încolo, indiferent de rezultatul votului, forţele politice din judeţul Mureş să facă front comun şi să conlucreze pentru binele acestui judeţ şi pentru binele locuitorilor. De asemenea, astăzi este o zi specială pentru noi toţi, pentru România, deoarece este Ziua Satului Românesc, o zi legiferată prin lege. Ar trebui ca noi toţi să ajutăm satul românesc să se dezvolte şi să facă faţă schimbărilor rapide cu care ne confruntăm, prin infrastructură, sănătate şi educaţie.

Sunt încrezătoare, îmi plac oamenii din judeţul nostru, iubesc acest judeţ şi ştiu că avem un foarte mare potenţial şi ştiu că putem să facem împreună foarte multe pentru acest judeţ” a declarat Dumitriţa Gliga. DSC_2379

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*