Cristian Chirteş „Este important ca astăzi lumea să vină la vot, să decidă singuri cine le va conduce urbea, localitatea sau judeţul”

Cristian Chirteş, candidatul PNL la presedinţia Consiliului Judeţean Mureş şi-a exercitat dreptul la vot la secţia de votare nr 97 din Iernuţeni.

Am votat pentru un Mureş European, pentru un judeţ puternic în Ardeal, pentru un oraş care are nevoie de dezvoltare şi bineînţeles pentru viitor. Aşa cum a fost şi toată campania electorală, am vorbit despre proiecte de viitor, despre proiecte de dezvoltare atât în judeţ cât şi în oraşe, municipii, comune. Este important ca astăzi lumea să vină la vot, să decidă singuri cine le va conduce urbea, localitatea sau judeţul pentru următorii patru ani.

Noi am avut o campanie decentă, o campanie pozitivă. Cum spuneau şi cei neutri din presă, am avut ca partid cea mai pozitivă campanie electorală. Da, au fost şi probleme, dar iată că suntem astăzi în 27 septembrie… De aici încolo lăsăm totul pe mâna şi inima alegătorilor şi a cetăţenilor.

De mâine, toţi contracandidaţii vor trebui să se aşeze la aceeaşi masă pentru a dezvolta judeţul Mureş. Cu siguranţă oamenii politici serioşi, trebuie să aibă şi responsabilitate. Acesta este apelul meu de mâine: să avem cu toţii responsabilitate, să fim oameni serioşi, să dovedim cetăţenilor că suntem competenţi în ceea ce facem. Iar acest lucru, de a ne aşeza la masă cu toţi, arată până la urmă seriozitatea competitorilor, a oamenilor politici” a declarat Cristian Chirteş.

DSC_2375

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*