Bacalaureat – Sesiunea august-septembrie 2020 – Rezultate înainte de contestații

În județul Mureș, rata de promovare, înainte de contestații înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2020, este de 31,11%.

În sesiunea august-septembrie 2020 au promovat 336 de candidați, dintr-un total de 1080 de candidați prezenți. Dintre aceștia, 224 de candidați sunt din promoția curentă, iar 112 candidați sunt din promoțiile anterioare. Precizăm că 239 de candidați au absentat, iar 5 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Rezultatele (înainte de contestații) au fost afișate miercuri, 2 septembrie 2020 atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării a publicat rezultatele elevilor prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*