Sute de produse în premieră la TÂRGUL CETĂȚII

A treia ediție a Târgului Cetății din acest an, și a noua de la lansare, va avea loc, în acest sfârșit de săptămână, la Târgu Mureș, pe Bulevardul Cetății, în perioada 21-23 august.

Chiar dacă la fiecare ediție organizatorii încearcă să aducă producători noi și produse în premieră, TÂRGUL CETAȚII din luna august este, din acest punct de vedere, special și vine cu multe surprise și noutăți.

Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri și altele, meșteșugari autentici aduc la târg cojoace, ii, vase din lut, obiecte din lemn pictate manual sau plante suculente. Toate acestea sunt aduse la Târgu – Mureș de producători autentici din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brasov, Cluj și Bistrița” spune Cristina Manoilă, organizatorul Evenimentului.

Programul târgului este: vineri, între orele 11.00 – 19.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 19.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

„Și această ediție a Târgului Cetății are loc în condiții speciale. Conform ultimelor reglementări, purtarea măștii este obligatorie atât pentru producători cât și pentru consumatori. De asemenea, se recomandă păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane și folosirea soluțiilor dezinfectante din dispenserele amplasate la intrările în târg. Toate soluțiile atât cele pentru dezinfectarea zilnică a pieței, cât și cea pentru mâini sunt avizate de Ministerul Sănătății. Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale” adaugă Cristina Manoilă, într-un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat de Asociația ”Mercur” în parteneriat cu Municipiul Târgu- Mureș.

banner 210x290 targul cetatii redimens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*