Şapte candidaţi pentru funcţia de primar al Municipiului Reghin

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie s-a încheiat marţi, 18 august la miezul nopţii. Rămânerea definitivă a candidaturilor, potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) este data de 24 august, iar campania electorală începe pe 28 august.

 

“Astăzi, 19 august odată cu împlinirea termenului de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral de Circumscripţie nr 2 Reghin au fost emise un număr de 19 Hotărâri de admitere a candidaturilor dintre care, prin Hotărâri ale Instanţelor de Judecată una a fost anulată, iar a doua a fost anulată în parte. Concret este vorba despre anularea candidaturii Mariei Precup la funcţia de primar din partea alianţei PSD-ALDE, iar cea de-a doua este Hotărârea în care Maria Precup este pe lista candidaţilor la funcţia de consilier local din partea alianţei PSD – ALDE, prin urmare, a doua Hotărâre a fost anulată doar parţial.

Avem şapte candidaţi la funcţia de primar al Municipiului Reghin, dar şi candidaturi la funcţiile de consilieri locali depuse din partea alianţelor, partidelor politice şi ai independenţilor.” a declarat Marius Mera, membru în comisia personalului auxiliar de pe lângă Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Reghin.

 

Lista candidaţilor pentru funcţia de primar, în ordinea depunerilor candidaturilor:

 

Gabriel Sebastian Toncean – PNL

Márk Endre Dezső  – UDMR

Ioana Cheregi – Candidat Independent

 Sorin Tîrnăveanu – Alianţa pentru Demnitatea Naţională (ADN)

Alexandru Puşcaş – Partidul Verde (PV)

 Alin Romulus Păcurar – Partidul PRO România

Dragoş Cristian Pui – Alianţa electorală Partidul Social Democrat şi Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (PSD – ALDE).

„Au fost depuse şi liste pentru Consiliul Local din partea formaţiunilor politice care reprezintă sau susţin candidaturile de primar. De asemenea mai sunt formaţiuni politice care nu candidat desemnat pentru funcţia de primar, dar au depus liste cu candidaţi pentru Consiliul Local: Partidul Oamenilor Liberi (POL), Alianţa USR PLUS, Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Mişcarea Populară (PMP)” a precizat Marius Mera, membru în comisia personalului auxiliar de pe lângă Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*