Márk Endre a intrat oficial în cursa pentru Primăria Reghin

Viceprimarul Márk Endre a intrat în mod oficial în cursa pentru alegerile locale, fiind astfel reprezentantul UDMR pentru funcţia de primar al Reghinului.

Având în vedere starea de sănătate, candidatura acestuia a fost depusă sâmbătă, 15 august de secretara partidului.

“Împreună pentru un Reghin mai bun! Împreună, pentru că ştiu că numai aşa, şi ajutându-ne reciproc putem avea un oraş curat, un oraş în dezvoltare, oraş în care să ne simţim bine şi unde să ne întoarcem cu drag întotdeauna.

Dacă gândim împreună şi ideile noastre vor fi în armonie, atunci cred că putem da un nou impuls orașului şi putem să-l îndreptăm spre un nou drum al dezvoltării.

Pe parcursul celor patru ani ca viceprimar, am dobândit cunoştinţe, practici şi proceduri legate de administraţia locală. Dar am văzut şi faptul că funcţia de viceprimar îşi are limitele ei.

Putem face ca Reghinul să fie viabil, mai bun şi de succes dacă avem sprijinul şi instrumentele potrivite. Iar acest instrument este funcţia de primar, motiv pentru care particip la alegeri.

Sunt convins că ne putem alinia în rândul oraşelor moderne, viabile cu ajutorul finanţării proiectelor de la Uniunea Europeană. Asta aşteaptă oamenii de la noi, acesta fiind şi rezultatul consultării făcute în rândul populaţiei.

Îmi doresc un oraş viabil, care să ofere oportunităţi pentru locuitorii lui” este mesajul transmis de viceprimarul Márk Endre, candidat din partea UDMR pentru funcţia de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*