Péter Ferenc și echipa de consilieri județeni UDMR Mureș candidează pentru un nou mandat pentru a continua dezvoltarea județului Mureș

Organizația UDMR Mureș a depus luni lista de candidați pentru Consiliul Județean și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la Biroul Electoral Județean Mureș.

 9V0A5693

„Alături de colegii cu experiență, care au lucrat și în actualul mandat, avem colegi noi în echipă,  cum ar fi reprezentanții organizației de tineret și mai multe doamne care vor consolida echipa noastră. Toți sunt oameni pregătiți, cu care putem continua munca începută și cu care vom reuși să implementăm planurile pregătite ”, a declarat Péter Ferenc, președintele organizației UDMR Mureș, după înregistrarea candidaților.

 

„Am încheiat cel mai de succes mandat din ultimele decenii în ceea ce privește proiectele de infrastructură și sumele alocate pentru dezvoltare.  Am finalizat investiții majore pe care le-am început mai devreme, tot sub conducerea UDMR, cum ar fi depozitul de deșeuri și complexul Transilvania Motor Ring. Am asfaltat peste 300 de kilometri de drumuri județene, am salvat de la închidere și am dezvoltat Aeroportul Târgu Mureș, am lansat o serie de investiții noi, punând județul Mureș pe o traiectorie de dezvoltare ascendentă”, a subliniat Ferenc Péter.

B67A6647

Președintele organizației județene a adăugat: „Echipa de consilieri județeni ai UDMR se angajează să transforme județul nostru în următorii patru ani într-un loc mai confortabil pentru cetățeni și într-o zonă competitivă și atractivă pentru investitori. În acest an avem șansa unei schimbări la nivelul conducerii municipiului Târgu Mureș, aceasta fiind și o nouă oportunitate de a avea o bună colaborare între reședința de județ și Consiliul Județean. Dacă Consiliul Local și județul vor face echipă, dezvoltarea va primi și mai mult impuls. Este vital pentru județ și pentru Târgu Mureș ca Soós Zoltán să câștige alegerile ”, a declarat Péter Ferenc, președintele în funcție al Consiliului Județean Mureș, care a depus documentația candidaților fiind însoțit de viitoarea echipa de consilieri județeni.

 

La depunerea listei de candidați a fost prezent și Vincze Lóránt, deputat UDMR în Parlamentul European. Potrivit acestuia, o serie de fonduri UE vor fi disponibile pentru dezvoltare în perioada următoare, și din acest punct de vedere este important cine va conduce județul Mureș și reședința județului Mureș.


„Este nevoie de continuitate și de continuarea dezvoltărilor. Rolul meu este să sprijin această activitate de la Bruxelles. În următorii 7 ani, vor fi disponibile multe fonduri UE pentru dezvoltarea județului și a orașului. Din păcate, în ultimii ani, Târgu Mureșul nu a accesat acele fonduri din care ar fi putut să se dezvolte acest oraș și această comunitate. Este foarte important ca, pe lângă județul Mureș, și la Târgu Mureș să fie o conducere care poate să aducă schimbări. Soós Zoltán și echipa lui promit această schimbare și eu cred că va reuși ce își propune” – a subliniat Vincze Lóránt.

„Am depus astăzi lista candidaților județeni cu 17.382 de semnături, iar numărul mare de semnături colectate în doar câteva zile, arată că mulți oameni susțin echipa UDMR. Mulțumim tuturor cetățenilor din județul Mureș care au sprijinit lista noastră de candidați. Trebuie să mergem mai departe în dezvoltarea județului nostru și să protejăm regiunea de politica distructivă a primarului din Târgu Mureș care, de 5 mandate, a stat în calea dezvoltării Târgu Mureșului. Prin urmare, cerem tuturor să sprijine lista candidaților UDMR la alegerile din 27 septembrie și vă rugăm să îl sprijiniți pe Soós Zoltán pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș „, a declarat Kovács Mihály Levente, președintele executiv al UDMR în județul Mureș.

Primii 20 de candidați pe lista consilierilor județeni ai UDMR Mureș: Péter Ferenc, Kovács Mihály Levente, Kolcsár Anquetil-Károly, Szabó Árpád, Aszalos Gavril,Szász Izolda, Tatár Béla, Kupás János, Bartha Mihály, Birtalan István-Balázs, Szabó Albert, Ilyés Lóránd, Szigyártó Zsombor-István, Kedei Pál-Előd, Kozma Mónika, Zelariu Petru, Pokorny Vasile-Ștefan, Kocsis Csaba, Paizs Tibor, Szentgyőrgyi Anna.