Drum lin, preoteasa Rodica Mărioara Beldean

cruceCu inimile îndoliate am primit vestea că Doamna Preoteasă Rodica Mărioara Beldean, a trecut la cele veșnice în ziua de 15 august 2020, la prăznuirea Adormirii Maicii Domnului.

Plecarea sa dintre noi, pe calea cea fără de întoarcere, constituie o mare pierdere, în primul rând pentru cel care i-a fost soț timp de 45 ani, Părintele Protopop Teodor Beldean (Doru) și pentru copiii săi: Cristina, Valentin cu soția Maria și nepoții Cristian, Ioana, Ana și Ema.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte   Irineu   Arhiepiscop   al  Alba  Iuliei,  la  biserica  cu  hramul

„Înălțarea Domnului” din Reghin, miercuri 19 august 2020 la ora 1300, urmând ca trupul neînsuflețit să fie înmormântat în cimitirul de pe strada Pictor Grigorescu.

Comunitatea parohială, preoții și toți credincioșii care au cunoscut-o sunt alături de familia greu încercată, cu rugăciunea și nădejdea că Atotmilostivul Dumnezeu prin mijlocirea și rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, îi va răsplăti ei toată osteneala, oferindu-i odihnă sufletului.

 

Paroh,

Preot Protopop Valentin Vârva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*