Candidatura Mariei Precup la primăria Reghin a fost respinsă de Tribunalul Mureş

Duminică, 16 august, Tribunalul Mureş a respins candidatura la funcţia de primar a Mariei Precup. Această decizie a Tribunalului Mureş vine ca urmare a contestaţiei făcute de Partidul Naţional Liberal şi Uniunea Salvaţi România.

„Joi a fost contestată de către PNL și USR candidatura mea la funcția de primar si la cea de consilier local al Municipiului Reghin. Vineri, contestația lor a fost respinsă de către Judecătoria Reghin. Azi dimineață au declarat apel la Tribunalul Mureș și în această după amiază hotărârea completului de judecată a fost de admitere a apelului.
Chiar dacă au reușit să îmi blocheze mie candidatura, vă asigur că PSD Reghin va avea candidat de primar la aceste alegeri locale.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați semnat pentru susținerea candidaturii mele, care m-ați încurajat și care, sunt convinsă, veți fi și de acum înainte alături de noi!
Principalul motiv pentru care am ales să candidez a fost acela de a continua proiectele începute, pentru că pe lângă investițiile realizate în acești ani, mai avem de muncit! Îmi doresc ca la conducerea primăriei Reghin să fie o echipă care să continue aceste proiecte. Iar ea va putea ajunge acolo doar cu ajutorul dvs! Am încredere în această echipă, am încredere în reghineni!” este mesajul transmis de Maria Precup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*