Maria Precup şi-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar

La primele ore ale dimineţii, primarul Maria Precup, şi-a depus candidatura din partea alianţei PSD-ALDE pentru un nou mandat al Municipiului Reghin.

Aceasta a fost însoţită de Rus Dan Dorul – preşedintele ALDE Reghin, alături de care a făcut alianţă  la nivel local pentru aceste alegeri, dar şi de o parte din echipa sa.

IMG_6921 mod

,,Chiar dacă nu fac asta pentru prima dată nu pot să spun că nu am emoții. E o stare sufletească normală și știu ce implicații are și cât de mult îmi doresc asta. Motivația mea este să continui și să termin proiectele începute pentru care m-am luptat atâția ani pentru implementare, proiecte care au fost semnate și sunt în procedură de licitație. Dorinţa mea este să pot face parte din acea echipă care le supraveghează și care participă la executarea acestor lucrări pe care reghineni le merită și le așteaptă de atât timp.

Maria Precup a transmis contracandiților că ,,le doresc sa fie fair-play. Îmi doresc să fie o campanie constructivă, nu distructivă, așa cum au început. Nu pot să accept o lupta murdară, nu voi răspunde provocărilor pentru că nu mă caracterizează. Fiecare își dorește sa își urmeze drumul. Suntem concetățeni şi pentru că ne cunoaştem cer doar fair-play și bun simt. „a precizat  Maria Precup, după depunerea candidaturii.

IMG_6829 mod

Rus Dan Dorul, președintele ALDE Reghin a declarat că „Scopul alianței PSD-ALDE la nivel local este de a câștiga un nou mandat. Doamna primar să își poată continua proiectele începute, dar și de a avea în Consiliul Local câţi mai mulți tineri.

Am răspuns apelului organizației PSD Reghin de a face o alianță tocmai pentru că organizația ALDE la nivel județean este în reorganizare. Înainte de alegerile locale este foarte greu să reorganizezi tot județul. Aşa că va trebui să facem un efort și atunci ne-am gândit ca la nivel local nu o să avem timpul necesar pentru a identifica un candidat din partea ALDE. Scopul este de a câștiga cât mai multe mandate de consilier local alături de PSD, să formăm următoarea majoritate locală și să ne pregătim tinerii”.

Printre susţinători, la depunerea candidaturii s-a aflat şi consilierul local Mihai Pădurean, care a anunţat faptul a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat de consilier local, dar cu toate astea este alături de Maria Precup în această campanie a alegerilor locale.  „Deși la aceste alegeri nu candidez sunt alături de Maria Precup la această nouă candidatură. Sunt de părere că este omul cu cea mai mare experienţă administrativă, este un om modest, un om echilibrat. Am lucrat cu dânsa în cei opt ani de consilier. Consider că trebuie să votăm un primar cu experienţă” a declarat Mihai Pădurean.

IMG_6922 mod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*