ANUNŢ: Mărirea capacitatilor de producţie a utilajelor agricole şi forestiere – hala pregatire

“SC IRUM SA, titular al investitiei “Marirea capacitatilor de productie a utilajelor agricole si forestiere – hala pregatire”, anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mures: fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Marirea capacitatilor de productie a utilajelor agricole si forestiere – hala pregatire”, propus a fi amplasat in jud. Mures, mun. Reghin, str. Axente Sever, nr. 6.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la urmatoarea adresa de internet: http://.apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta prin posta, pe adresa APM Mures, str. Podeni, nr. 10, Tg.-Mures, pe e-mail: office@apmms.anpm.ro sau fax: 0265/314.985, comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Mures.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*