Un copil de 13 ani a căzut într-o groapă cu apă la Ideciu de Sus

Un copil de 13 ani a fost pe punctul să îşi piardă viaţa în această după-masă după ce a căzut într-o groapă plină cu apă în Ideciu de Sus.

Minorul a fost scos din apă de localnici şi pompierii militari de la Detaşamentul Reghin ajunşi la faţa locului. Băiatul nu prezenta semne vitale, motiv pentru care a fost predat echipei Serviciului de Ambulanţă Judeţean care au executat manevre de resuscitare.

„Victimei i s-au aplicat manevrele de resuscitare, i s-a stabilit pulsul, în momentul de faţă este urcat în elicopter şi va fi transportat la UPU Târgu Mureş” informează ISU Mureş.

 

 

Ce spune poliţia?

 

Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.6 Brâncovenești au fost sesizați prin Apel 112, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut într-o groapă cu apă, aflată în proximitatea râului Mureș, pe raza comunei Ideciu de Jos.
La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un minor, de 13 ani, din comuna Ideciu de Jos.
Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că acesta s-ar fi deplasat în zona respectivă, împreună cu alți doi minori, pentru a se scălda.
Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, ulterior minorul fiind transportat la U.P.U. Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

ideciu groapa pompieriideciu groapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*