Bărbat din Ibăneşti reţinut pentru lovire sau alte violenţe

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au reţinut pentru 24 de ore, la data de 22 iunie a.c., un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de  lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 21 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Ibănești are loc un scandal, în urma căruia o persoană ar fi fost agresată.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că la aceeaşi dată, aflându-se pe o stradă din comuna Ibănești, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Ibănești, ar fi agresat fizic, cu un obiect înțepător, un alt bărbat, de 25 de ani, din aceeaşi comună.

În baza probatoriului administrat, la data de 22 iunie a.c., faţă de bărbatul de 39 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*