Evaluarea naţională continuă astăzi cu proba la Limba și literatura maternă

Ieri, 17 iunie, pentru 4750 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Mureș, s-a desfășurat proba scrisă a examenului de Evaluare Națională  la disciplina matematică.

La această probă, în cele 123 de centre de examen, au fost prezenți  4438 candidați, iar 312 nu s-au prezentat la examen. Niciunul dintre candidați nu a avut temperatura peste maximul admis.

„Proba s-a desfășurat în condiții de deplină siguranță în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureș, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Ultima probă va fi susținută joi, 18 iunie, la Limba și literatura maternă de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maghiară sau germană.Primele rezultate vor fi comunicate luni, 22 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen și pe evaluare.edu.ro. ” se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Rezultatele finale se vor fi afișa sâmbătă, 27 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*