Măsuri de igienă, la cea de-a 7-a ediție a TÂRGULUI CETĂȚII

Poate mai așteptat ca niciodată, TÂRGUL CETĂȚII revine la Târgu Mureș, în perioada 19-21 iunie, cu ediția a 7-a, care va avea loc pe Bulevardul Cetății.

TÂRGUL CETAȚII își păstrează renumele de cel mai mare târg de produse alimentare locale și mic artizanat din județ, și egalează recordul consemnat în toamna anului 2019, peste 80 de producători de bunătăți și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brasov, Cluj și Bistrița. Timp de trei zile,  aceștia îi așteaptă pe târgumureșeni cu cele mai variate produse, la prețuri de producător: de la obiecte de mic artizanat la pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, ulei presat la rece, pește, bere, ceaiuri, până la mult apreciatele plante aromatice.

În premieră la Târgul Cetății, producătorii pregătesc celebrele palanețe cu nu mai puțin de 6 arome.

Programul târgului este: vineri, între orele 11.00 – 19.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 19.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

Ediția din acest an a Târgului Cetății are loc în condiții speciale. Atât producătorilor cât și consumatorilor li se recomandă să poarte mască și să păstreze distanța de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane. La intrările în târg, organizațorii vor amplasa dispensere cu soluție dezinfectantă avizată de Ministerul Sănătății dar și afișe care vor îndemna la distanțare fizică.

Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale.

Evenimentul este organizat de Asociația ”Mercur” în parteneriat cu Municipiul Târgu Mureș.

Event manager,

Cristina Manoilă

eveniment fb 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*