Baut la volan si cu numar fals de inmatriculare

La data de 06 iunie a.c., în jurul orei 22:15, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 153, în loc. Chiheru de Sus, soldat cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați de 23, respectiv 43 de ani, din orașul Luduș, respectiv comuna Chiheru de Jos.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, iar celui de 43 de ani, din comuna Chiheru de Jos, i-a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificărilor în baza de date, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de șoferul de 43 de ani, figura cu alte numere de înmatriculare decât cele montate pe acesta.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*