Rezultatele activitatilor desfasurate de politisti in minivacanta de Rusalii

Poliţiştii au desfăşurat, pe parcursul minivacanţei ocazionate de sărbătorirea Rusaliilor Ortodoxe, activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 05 – 08 iunie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de investigaţii criminale, de la rutieră, de la investigarea fraudelor,  de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi intervenţie rapidă au efectuat 23 de acţiuni specifice muncii de poliţie.

S-a intervenit la 358 de evenimente, dintre care 345 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 56 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei sau de altă natură), 5 persoane au fost surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate fiind dispusă 1 măsură preventivă. Totodată a fost depistată o persoană urmărită la nivel național.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au reţinut 77 de permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*