MUREŞ: Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist pentru a scăpa de cercetările într-un dosar penal

Joi, 4 iunie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 41 ani, care a dat unui polițist suma de 850 lei cu titlu de mită pentru a fi exonerat de răspundere într-un dosar de cercetare penală.

În fapt, la data de 4 iunie a.c., un agent de poliție din cadrul IPJ Mureș – Secția Rurală Miercurea Nirajului, a formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Mureș, din care rezulta că, cel în cauză, i-a promis o sumă de bani pentru a propune o soluție favorabilă într-un dosar in care era cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv conducerere a unui autoturism fara permis de conducere.

Imediat a fost sesizată unitatea de parchet, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant. După audierea suspectului, efectuată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

 

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

sursa foto: pixabay.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*