Ediţia din acest an a evenimentului „Ceaun Borsec Festival” a fost anulată

„Ceaun Borsec Festival anunță că ediția a 3-a a evenimentului a fost anulată,  pentru o dată care se va stabili în funcție de recomandările venite din partea autorităților privind organizarea festivalurilor în următoarea perioadă” anunţă organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Organizatorii festivalului CEAUN BORSEC FESTIVAL, eveniment internațional de artă culinară, sport și cultură, anunță anularea celei de-a treia ediții prevăzute, conform calendarului în vigoare până la declararea pandemiei cu coronavirus, pentru mijlocul lunii iulie (16 – 19 iulie 2020), în stațiunea turistică Borsec.

Situația actuală din România și internațională cauzată de criza pandemiei de coronavirus face imposibilă organizarea, în condiții de securitate a publicului, a unui astfel de eveniment. „Reamintim că anul trecut, la ediția din 2019, am avut peste 6000 de vizitatori în cele 3 zile de festival. Vom fi în continuare foarte atenți, iar în cazul în care se va permite organizarea de evenimente cu un număr mare de persoane, vom încerca să ne gândim la o dată de susținere către finalul verii, cu o ediție adaptată restricțiilor și regulilor de organizare a manifestărilor de acest gen valabile la acea dată.” menţionează organizatorii în acelaşi comunicat de presă.

Ceaun Fest-Bogracs Feszt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*