Pachete cadou şi concurs pentru copiii din Solovăstru

Administraţia comunei Solovăstru pregăteşte copiilor din comună o serie de surprize sub formă de pachete cadou şi concursuri pentru a marca Ziua Internaţională a copiilor.
“Se apropie Ziua Copilului şi ca de fiecare data, Primăria şi Consiliul Local al comunei Solovăstru a alocat o sumă de bani pentru copiii din comuna noastră. În acest an, mare parte din bani se vor duce pe pachetele pe care, fiecare copil îl va primi acasă, pentru a se putea bucura de această zi, chiar dacă în condiţii mai grele, diferite de alţi ani în care ne întâlneam la Căminul Cultural şi ne prezentau un program artistic” spune Ilie Chirilă Tătar, primarul comunei Solovăstru. Aproximativ 400 de pachete vor fi pregătite pentru copiii din comună.
Pe lângă aceste pachete oferite copiilor, s-a hotărât organizarea unui concurs intitulat “Lumea când voi fi mare” desfăşurat pe trei categorii de vârstă: copii de grădiniţă, clasele primare şi clasele gimnaziale. Se pot înscrie în concurs toţi copiii care au domiciliu în comuna Solovăstru, indiferent de instituţia şcoalară la care sunt înscrişi.
“Ideile şi imaginaţia copiilor pot inspira multe lucruri care pot fi puse în practică de cei mari. Copiii se vor înscrie în concurs cu desene, picturi şi filmuleţe cu tematica stabilită. Concursul se va desfăşura online pe pagina de facebook a comunei Solovăstru. Pentru transparenţă şi o alegere cât mai corectă a câştigătorilor se va ţine cont de numărul de like-uri primit la lucrările prezentate, astfel încât lucrarea cu cel mai mare număr de like-uri la fiecare secţiune va fi desemnată câştigătoare”a declarat Ilie Chirilă Tătar, primarul comunei Solovăstru.
Startul concursului se va da luni, 1 iunie când vor fi publicate pe pagina comunei Solovăstru la ora 9:00 materialele înscrise în concurs. Lucrările se vor putea vota până în data de 2 iunie la ora 15:00. Premiile vor consta în laptop, tabletă, imprimantă şi alte lucruri care îi vor ajuta pe copii în desfăşurarea activităţilor şcolare. 101197912_2687759521468918_6739313396962820096_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*