Peste 3000 de participanţi la Târgul de Cariere Digital Mureş

În data de 26 mai a avut loc Târgul de Cariere Digital Mureș, eveniment de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online. Acesta a fost organizat ca o premieră și soluție alternativă la evenimentele desfășurate offline până în prezent de către Târgul de Cariere. La eveniment au participat 3.345 de persoane și a fost înregistrat un număr de aproape 215 aplicări directe la joburi.

Digitalizarea evenimentului a permis vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare și interacțiunea directă cu cei 26 de reprezentanți aflați online, aplicări în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și prezentări live.

 

Evenimentul a fost difuzat pe platforma Târguldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat celor care își caută un loc de muncă în Mureș (www.targuldecariere.ro/mures), dar și pe canalele de social media, construind o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online, până la prezentări interactive, webinarii și interviuri live cu reprezentanți ai companiilor.

Printre companiile care au recrutat la Târgul de Cariere Digital Mureș cele mai solicitate au fost: Bosch Engineering Group, Work in Austria și 3SS. Unele companii au recrutat și pentru străinătate sau pentru alte județe din țară, oferind relocare în pachetul de angajare.

Târgul de Cariere Digital Mureș a cuprins și o serie de prezentări și discuții LIVE cu invitați, recrutori sau experți pe piața locurilor de muncă. Printre speakerii prezenți la Târgul de Cariere Digital Mureș s-au numărat: Monika Kosma, fondator Pro Economica, Ovidiu Maior, reprezentantul companiei Azomureș și Cristina Boroș, HR Developer al companiei 3SS.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*