Începe Târgul de Cariere Digital Mureș

Recrutare, prezentări ale companiilor, webinarii și invitați live, în două zile de eveniment exclusiv ONLINE

 

Astăzi, 26 mai, începe Târgul de Cariere Digital Mureș, eveniment de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online. Orarul evenimentului este între orele 12:30-18:00.

Evenimentul digitalizat va fi difuzat pe platforma www.targuldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat celor care își caută un loc de muncă în Iași (www.targuldecariere.ro/iasi) și construiește o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online și interacțiuni până la prezentări interactive, webinarii și invitați speciali.

Printre companiile care recrutează la Mureș în această perioadă se numără: Bosch Engineering Center, Work in Austria, 3SS, E-on România, Accenture, Stefanini și multe alte companii de top, cu locuri de muncă în domenii variate: de la Inginerie, Transporturi, Consultanță, Automotive și IT, până la servicii BPO, Contabilitate și Finanțe. Digitalizarea evenimentului va permite vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și chiar discuții pe chat cu reprezentanții companiilor.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să își facă cont pe websiteul www.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile, precum și pentru a aplica direct cu CV-ul actualizat în cont. Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline.

 

mail

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*