Crimă în Chiheru de Jos: Doi tineri suspecţi pentru uciderea unei femei de 79 de ani

Două persoane, din comuna Chiheru de Jos, sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

La data de 13 mai a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea, au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 79 de ani, din comuna Chiheru de Jos, care nu ar mai fi fost văzută la locuinţa acesteia, din ziua de 10 mai a.c..

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că uşa imobilului prezintă urme de intrare prin efracţie, lucrurile din locuinţă erau răvăşite şi au fost identificate pe pardoseală pete de culoare brun-roşcată.

În continuarea cercetărilor, a fost constituită o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei, cadavrul femeii fiind găsit îngropat pe malul unui pârâu, la aproximativ 300 m de locuinţa acesteia.

În urma activităţilor desfăşurate, în aceeaşi zi, au fost identificaţi 2 tineri, de 16 şi 20 de ani, ambii din comuna Chiheru de Jos, bănuiţi de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Echipa de cercetare a fost constituită din procuror criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Reghin, Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea şi specialişti criminalişti.

Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*