Studenţii de la Medicină Dentară, au creat o call center pentru a ajuta pacienții cu urgenţele stomatologice în perioada pandemiei

Organizația Studențească de Medicină Dentară din Târgu Mureș, sub îndrumarea profesională a medicilor din cadrul Aesthetic Dental Clinic, a creat un nou proiect intitulat „Împreună ne facem bine” prin care doreşte să vă pună la dispoziție un numărul de telefon destinat persoanelor care întâmpină urgenţe stomatologice în această perioadă grea prin care trecem.
Pandemia Covid-19 afectează pe toată lumea, prin urmare Organizația Studențească de Medicină Dentară doreşte să se implice activ în acest sens devenind un adevărat sprijin pentru medici şi demonstrând  că susține valori precum întrajutorarea, empatia și solidaritatea. Începând cu 27 aprilie 2020, un număr de 20 de voluntari îi vor îndruma pe toţi cei care sună spre  rezolvarea problemelor de ordin stomatologic și îi vor ajuta în ceea ce privesc programările de specialitate.

Aşadar, numărul de telefon 0746823752 poate fi apelat în intervalul orar 10 – 18, de Luni până Vineri de către orice persoană care întâmpină urgenţe stomatologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*