638 de sancțiuni contravenționale in perioada 1 – 3 mai

În perioada 1-3 mai a.c., peste 770 de politiști, alături jandarmi, polițiști locali și militari au fost prezenți în teren, zilnic, pe raza întregului județ, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale impuse în perioada stării de urgență.

În această perioadă, politiștii mureșeni au intervenit la 225 de evenimente, din care 217 sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 638 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 899.000 de lei.

De asemenea, în urma activităților au fost constatate 56 de infracțiuni, în cauzele instrumentate fiind dispuse 4 măsuri preventive.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți, sunt de asemenea priorități ale Poliției Române.

Astfel, în perioada de referință, au fost reținute în vederea suspendării 39 de permise de conducere și au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Totodată au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii mureșeni continuă să acționeze integrat, împreună cu reprezentanții celorlalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*