Simulare online a examenului de admitere la UMFST

S-a dat startul înscrierilor la simularea examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, care va avea loc în data de 17 mai 2020 și se va desfășura prin intermediul platformei online: http://simulareadmitere.lstgm.ro/.

Simularea este organizată de Liga Studenților din Târgu Mureș, în colaborare cu UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Înscrierile se pot face până la data de 12 mai 2020. Taxa de participare la simulare este de 50 lei și se poate achita până la data de 15 mai 2020.

Simularea este organizată cu scopul de a-i ajuta pe elevi să-și evalueze cunoștințele dobândite pentru examenul de admitere. Prima simulare a avut loc la începutul lunii martie, iar la aceasta au participat peste 600 de liceeni din toate colțurile țării.

Timpul alocat pentru completarea grilei de întrebări este de două ore și jumătate pentru specializările mari (Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie) și 40 de minute pentru specializările mici (Asistență medicală generală, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Nutriție și dietetică și Cosmetică medicală).

Regulamentul simulării online, tutorialul video pentru înregistrare, precum și informațiile cu privire la supravegherea video-audio a candidaților se regăsesc aici: https://simulare.lstgm.ro/?p=1322.

Compartimentul Relații Publice UMFST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*