Tablouri scoase la licitaţie pentru Spitalul Clinic Judeţean Mureş

Pentru a le veni în ajutor medicilor din spitale, a celor aflaţi în Linia Întâi a fost demarat proiectul “Spitale Color” sub coordonarea Denisei Radu.

În fiecare zi de luni până vineri, la ora 10:00 se vor posta patru noi tablouri aflate în vânzare prin licitaţie pentru 24 de ore. Banii ajung direct la spitalul benefiar anunţat zilnic.

Astăzi este vorba despre Spitalul Clinic Judeţean Mureş. Aşadar, dacă vrei să faci o faptă bună, licitează pentru unul dintre cele patru tablouri pe care le găseşti AICI, iar banii vor merge direct în contul Spitalului Județean Mureș pentru a cumpăra orice echipamente de protecție necesare pentru lupta cu Covid. Licitaţia se încheie mâine, 22 aprilie la ora 10:00.

Licitaţie pentru Spitalul Clinic Judeţean Mureş

 

“Săptămâna trecută spitalele care au beneficiat au fost Spitalul Municipal Hunedoara și Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud. Am reușit să strângem în peste 6.000 de lei din vânzarea a 20 de tablouri. Cei care au cumpărat tablourile au fost persoane care locuiesc în cele două orașe. Azi continuăm licitația următoarelor 4 tablouri din cele 50 donate de Liviart. Numărul în creștere al cazurilor de #COVID19 creează provocări din ce în ce mai mari pentru personalul medical. Avem nevoie de voi, comunitatea #SpitaleColor, pentru a le veni în ajutor celor din #LiniaÎntâi cumpărând un tablou.

“Flori alintate de lună”, Culorile calde ale toamnei”, Perechi” şi “Relaxare lângă lacul Como” sunt tablourile pe care vă invităm să le descoperiți azi. Preţul de pornire al licitaţiei este menționat în descrierea fiecărui tablou, el este diferit în funcție de dimensiunea tabloului. Vă invităm să licitați în comentarii pe postare individuală cu fiecare tablou. Banii obținuți din vânzarea celor 4 tablouri de astăzi vor ajunge la Spitalul Clinic Judeţean Mureş. După încheierea licitației, persoana care a licitat cel mai mult pe fiecare tablou va fi contactată de echipa Spitale Color pentru a transfera suma licitată către contul Spitalului Clinic Județean Mureș. Împreună creăm #ScutpentruSpitale” precizează coordonatorii pe pagina proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*