Mureş: 92 de persoane infectate cu virusul COVID – 19

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a anunţat printr-un comunicat de presă că „până astăzi, 7 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 92 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Totodată, până astăzi la ora 13.00, în județul nostru se înregistrează 9.827 persoane autoizolate la domiciliu și 603 persoane aflate în spațiile de carantină. În ultimele 24 de ore, 722 persoane au ieșit din autoizolare la domiciliu și 76 din spațiile de carantină. De asemenea, 184 de persoane din județul Mureș sunt internate cu suspiciune sau confirmate cu infecție cu Coronavirus.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

În ultimele 24 de ore, peste 245 de polițiști au executat peste 255 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1470 de persoane, în peste 265 de locații și au fost supuse controalelor peste 135 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 612.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*