REGHIN: Termenul pentru plata impozitelor şi taxelor a fost prelungit

Primăria Municipiului Reghin informează contribuabilii persoane fizice și juridice cu privire la modificarea termenului pentru plata impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%, care a fost prelungit până la data de 30.06.2020.

De asemenea, până la aceeași dată a fost prelungit și termenul de depunere a rapoartelor de evaluare în cazul clădirilor nerezidențiale sau mixte, precum și a oricăror declarații rectificative și cereri pentru acordarea de facilități fiscale, cu termen de depunere la 31.03 a anului fiscal.

Reamintim contribuabililor persoane fizice și juridice că bonificația de 10% se acordă la plata integrală a impozitelor pentru anul 2020, în cazul impozitului pe cladiri, impozitului pe teren intravilan/extravilan, impozitului pe mijloace de transport. Serviciul Impozite şi Taxe reamintește cetățenilor că pentru a reduce aglomerația de la ghișee, și pentru a menține siguranța sanitară, accesul la casierie se va face controlat – câte 2 persoane, cu păstrarea distanței de siguranță. În același timp, pentru achitarea impozitelor și taxelor către bugetul local recomandăm folosirea modalităților alternative de plată, care nu necesită deplasarea la sediul nostru:

1. PLATA ON-LINE

-site-ul www.ghiseul.ro – plata realizându-se prin intermediul cardului bancar, fără comision.

-consultarea obligațiilor de plată, se poate realiza prin accesarea paginii de internet www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/mesaje-taxe-si-impozite/

 

2. PLATA PRIN ORDIN DE PLATA SAU FOAIE DE VĂRSĂMÂNT

Viramentul se poate realiza la orice bancă, specificând pe documentul de plată următoarele date:

-datele de identificare ale Municipiului Reghin ( CUI – 3675258)

-datele de identificare ale contribuabilului

-denumirea impozitului și contul IBAN deschis la Trezoreria Reghin.

Vezi conturi IBAN: https://www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/conturi-iban/

Declarațiile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, teren, autovehicule sau alte taxe se vor depune online pe adresa de email:  office@primariareghin.ro , evitând astfel deplasarea la sediul Primăriei Municipiului Reghin.

Lista formularelor necesare : www.primariareghin.ro/ro/primaria-reghin/impozite-si-taxe/acte-necesare-si-formulare/

Audiențe online : calinsuciu@primariareghin.ro

Telefon serviciu : 0745 – 171603

Tel. 0265-511112; fax – 0265-512542

Șef serviciu – Suciu Gheorghe Călin 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*