Cumpărături de acasă în vreme de coronavirus

În această perioadă cei care deţin o afacere fac tot posibilul să reziste, astfel încât să nu fie nevoiţi să pună lacătul pe uşă, fapt ce ar afectat atât afacerea cât şi angajaţii.

În vremuri tulburi, livrările la domiciliu nu se referă doar la restaurante/pizerii. Diferiţi administratori de firme au ales să ofere şi alte servicii cu livrare la domiciliu. Încercăm să facem o listă cu cei care vin în sprijinul nostru, iar noi, la rândul nostru să-i sprijinim pe ei.

Aşadar, să le luăm pe rând cu menţiunea că vom ataşa link-uri spre paginile de facebook unde găsiţi mai multe detalii despre produse şi preţuri.

 

Spălătorie de covoare

57591559_1776597212441100_7757423939801841664_n

Spălătoria de covoare de pe strada Iernuţeni vă stă la dispoziţie. „Suntem alături de voi în această perioadă dificilă și lucrăm la program normal, dar în condiții de protecție și igienă sporită. Având în vedere măsurile de protecție împotriva infecțiilor cu COVID19, pentru a avea covoare curate nu este necesar să ieșiți din casă! Echipa CCH CARPET WASH se deplasează la domiciliul clientului pentru a prelua și apoi preda covoarele pe care doriți să le spălați!” spun administratorii. Transportul este GRATUIT atât pentru preluare cât şi pentru livrarea covoarelor.

Îi puteţi contacta la numărul de telefon 0755.663.532

Link spre pagina de facebook AICI

 

Dacă staţi acasă şi izolarea la domiciliu nu oferă prea multe variante, cu siguranţă aveţi în plan să faceţi lucruri pe care le-aţi tot amânat, precum ceva renovări ori modificări prin locuinţă ori pe lângă casă. Evora şi Kroner sunt două firme care în această perioadă pun la dispoziţie livrările la domiciliu:

 

EVORA

În această perioadă, magazinul Evora este deschis, dar pune la dispoziţie o listă cu numerele de telefon în funcţie de departamentul dorit pentru livrări cu plata la domiciliu.

Link spre pagina de facebook AICI

flyer-date-contact-departamente

KRONER

Pentru livrări la domiciliu de la depozitele cu materiale de construcţii deţinute de Kroner Construct :

Link spre pagina de facebook AICI

kroner

ALIMENTE:

Aprozar Legume – Fructe

90158902_113928220241892_873819059240566784_o

Dacă #stamincasa şi nu facem prea multă mişcare, trebuie să mâncăm cât de cât echilibrat. Aşadar, dacă ai nevoie de o salată, de un fruct ori câteva legume, pe care doreşti să le adaugi într-o ciorbă, nu e musai să ieşi din casă în această perioadă! Vin aceste produse la tine! Cum?

Aprozarul de pe strada Şcolii din Reghin face livrări la domiciliu pe raza municipiului, în intervalul orar 16.00 – 18.00 cu condiţia ca lista cu produsele dorite să fie de minim 50 de lei.

Comenzile se pot ridica şi personal, de la magazin, dar cu o comandă care să fie efectuată înainte cu 24 – 48 de ore, tocmai pentru a evita statul la rând şi aglomeraţia.
„Pentru comenzi şi detalii, ne puteți contacta pe pagina de facebook ori pe whatsapp sau la numărul de telefon 0756.787.253, unde vă rugăm sa precizați adresa, cantitățile exacte, nume şi prenume, nr. de telefon. Plata se face cash la livrare. Asigurăm și garantăm că respectăm toate condițiile impuse de igienă și calitatea produselor. Facem asta pentru a ajuta cumva în aceste vremuri critice şi pentru a sprijini protejarea întregii comunități, mai ales a celor vârstnici.”.

Link spre pagina de facebook AICI

 

PANSAB

Cei de la Pansab s-au decis să ne facă izolarea mai dulce punând la dispoziţie livrări la domiciliu. „În aceste momente dificile pentru comunitatea noastră, noi, cei de la Pansab, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu un nou serviciu de livrări la domiciliu a torturilor şi a prăjiturilor, valabil în zona Municipiului Reghin”.

Pentru comenzi vă stăm la dispoziţie la numărul de telelefon 0744.709.546

Link spre pagina de facebook AICI

 

AROMA CARMACO

Dacă tot suntem la capitolul mâncare, cei de la Carmaco pun la dispoziţie serviciul de livrări la domiciliu pentru produsele din carne şi preparate din carne, precum şi pentru prăjituri. Livrarea se face doar pe raza municipiului Reghin.

Pe pagina lor de facebook, AICI găsiţi o listă cu sortimente şi preţuri.

„Încercăm şi noi precum multe alte firme, să ne adaptăm la situaţia actuală, să găsim soluţii optime şi să depăşim cu brio această criză economică. Am încercat să facem o listă cu preţuri cât mai clară, transparentă. Dacă doriţi detalii despre alte produse, nu ezitaţi să ne contactaţi. Toată marfa pleacă ambalată din fabrica noastră. După cum se poate observa, în ofertă sunt gramajele/bucaţile în care se specifică cantitatea ambalată. Pentru orice nelămurire puteţi să ne sunaţi la numerele de telefon puse la dispozitie. Termenul de livrare este 24 de ore, mai precis, marfa comandată azi, se livrează mâine. După pregătirea comenzii, veţi fi sunat pentru acceptarea ei, vă comunicăm suma de plată, iar în cazul în care plătiţi cash, vă rugăm dacă este posibil să aveţi pregătită suma exactă. Preluarea comenzii se face în faţa clădirii, într-un spaţiu deschis şi aerisit, acolo unde situaţia o permite”.

Programul pentru comenzi şi livrare este:
Comenzi: Luni – Vineri între orele 8.00 – 16.00
Livrari: Luni – Vineri între orele 11.00 – 16.00.
Modalitate de plata: cash sau card. Comanda minimă este 70 Ron, iar transportul este gratuit!
Telefon comenzi: 0743668948; 0756628451; 0745062396.

 

 TELETEC

Şi magazinul Teletec livrează produse la domiciliu, respectând cu strictețe toate măsurile de protecție!

„Vă punem la dispozitie un număr de whatsapp pentru a lua legatura cu noi prin apel video, filmări, imagini sau orice detalii vă putem oferi despre un produs pentru ca apoi să îl livrăm direct la tine acasa!” anunţă conducerea magazinului.

Magazin Reghin – 0770 489 703
Magazin Sovata – 0745 677 563
Magazin Toplita – 0787 259 007

teletec

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*