Primaria Comunei Gurghiu in sprijinul persoanelor de peste 65 de ani

Primăria Comunei Gurghiu va acorda sprijin în achiziţionarea alimentelor de strictă necesitate pentru persoanele de peste 65 de ani, care nu au susţinători sau alte forme de ajutor pentru evitarea părăsirii domiciliului.

„Având în vedere prevederile art. 8 al Ordonanţei Militare nr. 2/2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, sunteţi în evidenţele noastre şi vă oferim sprijin în cazul în care nu sunt alte persoane care să vă ofere acest ajutor, prin angajaţii Primăriei, în achiziţionarea produselor de strictă necesitate. Menţionăm că produsele achiziţionate vor fi achitate de dumneavoastră, pe baza bonului de cumpărături. Produsele vor fi achiziţionate de la cel mai apropiat magazin de locuinţa dumneavoastră” se arată într-un anunţ postat de primarul comunei Gurghiu, Laurenţiu Dumitru Boar.

Pentru a putea asigura acest serviciu tuturor persoanelor vârstnice de pe raza Comunei Gurghiu, angajaţii Primăriei vă vor acorda sprijin în zilele de MARŢI şi VINERI, în intervalul orar 8.00 – 12.00 în funcţie de orarul magazinelor săteşti.

Conducerea primăriei Gurghiu vă roagă ca solicitarea pentru acest sprijin să fie făcută doar în cazul în care nu aveţi alte persoane, precum rude sau vecini, care vă pot ajuta în efectuarea cumpărăturilor.

Pentru programări sunteţi rugaţi să sunaţi în zilele de luni şi joi ale săptămânii, în intervalul orar 8.00 – 13.00 la următoarele numere de telefon în funcţie de zona în care locuiesc:

– pentru localitățile Adrian, Caşva, Păuloaia, Larga, Fundoaia și Glăjarie, persoanele vârstnice vor apela numărul de telefon 0755.304.541 – persoană de contact Paşca Cristina.
– pentru localitățile Gurghiu, Orşova, Orşova Pădure și Comori, persoanele vârstnice vor apela numărul de telefon 0751.917.621 – persoană de contact Eva Şerdean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*