Persoanele de peste 65 de ani din Ibanesti primesc ajutor cu efectuarea cumpărăturilor

Pentru că persoanele de peste 65 de ani sunt cele mai vulnerabile în fața coronavirusului și, începând de mâine, pentru protejarea lor, nu mai au voie să iasă din case, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ibănești (SVSU) le va acorda ajutor pentru efectuarea cumpărăturilor, anunță primarul comunei Ibănești Dan Vasile Dumitru, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Acestea au la dispoziție numerele de telefon ale dispeceratului special al Primăriei Ibănești: 0265.538.300 (fix) și 0755.144.700 (mobil), în intervalul orar 8.00-16.00. Pentru urgențe în afara programului, sunt rugate să-l apeleze direct pe primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru (telefon 0744.704.842).

Important! Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au fost instruiți duminică, 22 martie, pentru a interveni în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani și se vor deplasa la domiciliul apelanților având asupra lor un ecuson la gât și un număr vizibil de identificare. Solicitantului i se va comunica acest număr de către dispecer, în momentul apelului.

Cetățenii comunei sunt rugați să transmită informația vecinilor și tuturor cunoscuților de peste 65 de ani!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*