Se amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anuntat printr-un comunicat de presa că în contextul situației actuale, coroborat cu nivelul foarte ridicat de interes generat în comunitatea locală, a decis amânarea deschiderii Shopping City Târgu Mureș, programată inițial pentru 26 martie.

Încă de la debutul proiectului am remarcat un interes foarte mare al comunității pentru Shopping City Târgu Mureș. Cu siguranță că ziua deschiderii ar fi generat, în acest context, un număr important de clienți dornici să viziteze cel mai modern centru comercial din regiune. Tocmai de aceea, pentru că punem pe primul loc sănătatea acestora, împreună cu autoritățile locale și chiriașii am decis să amânăm inaugurarea”, declară Dorinel Udma, Asset Manager, SC Târgu Mureș.

Data la care Shopping City Târgu Mureș va fi inaugurat a fost mutată pentru finalul lunii aprilie, dar urmează să fie stabilită și comunicată în mod cert doar în funcție de recomandările autorităților, precum și a garantării siguranței clienților și angajaților. NEPI Rockcastle își reafirmă atenția pe care o acordă oferirii unei experiențe de shopping și entertainment în deplină securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*