Consiliere psihologică online pentru studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prin Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți, oferă studenților servicii de consiliere/asistență psihologică online. Programările se fac la adresa de e-mail: counseling.medicina.en@umfst.ro.

„Suportul psihologic poate reprezenta, mai ales în aceste zile, un atuu important în controlarea emoțiilor negative generate de știrile false și de avalanșa de informații greu de verificat, care generează sau creează un nivel ridicat de îngrijorare și incertitudine”, a afirmat psihologul doctor Cosmin Popa, șef de lucrări în cadrul UMFST G. E. Palade din Tg. Mureș, și coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți.

De consiliere psihologică pot beneficia toți studenții Universității, indiferent de programul de studii, iar după trimiterea e-mailului, acestora li se vor comunica toate detaliile privind data și ora ședinței, platforma online utilizată etc.

Compartimentul Relații Publice UMFST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*