PNL Reghin şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar

Sâmbătă, 29 februarie, liberalii din Reghin şi-au dat întâlnire la un nou Bal al Mărţişorului, ajuns în acest an la ediţia a 15-a. De această dată evenimentul a fost unul de amploare, cu aproape o mie de persoane prezente, atât membrii activi ai partidului liberal, cât şi simpatizanţi ori prieteni, evenimentul fiind moderat de Roxana Ciuhulescu şi Cosmin Cernat.

Momentul culminant al serii a fost lansarea oficială a candidaturii pentru funcţia de primar din partea PNL, a reghineanului Gabriel Toncean.

88240528_2988283001223823_6156030449886953472_o

„Este un Bal tradiţional pe care organizaţia PNL Reghin îl face de ani buni. Este o nouă ediţie care de această dată se află sub alte auspicii. Cu această ocazie vrem să lansăm şi candidatura domnului Gabriel Toncean la primăria municipiului Reghin. Sunt mulţi oameni, nu doar din Reghin, ci şi din comunele apropiate Reghinului. Sunt mulţi membri,  dar şi simpatizanţi şi prieteni, oameni care cred în noi, în valorile noastre liberale. Să nu uităm că anul trecut a fost unul de succes pentru partid, obţinând la cele două rânduri de alegeri, scoruri extraordinare. Suntem primul partid politic astăzi în judeţul Mureş, sperăm ca trendul să continue pentru că ştim bine că în iunie vor veni alegerile locale unde noi avem pregătită o echipă puternică de candidaţi aproape peste tot în judeţ. Săptămâna viitoare încercăm să definitivăm lista candidaţilor atât pentru primării, cât şi pentru CJ. Cred că Reghinul, mai mult ca oricând, are nevoie de o schimbare. Nu vreau să comentez fostele administraţii, dar trebuie să comparăm ceea ce se întâmplă în Reghin cu ceea ce se întâmplă în alte oraşe din Ardeal, unde administraţiile liberale au făcut adevărate bijuterii urbane. Eu am încredere în reghineni şi trebuie să fie convinşi că au nevoie de o schimbare, de un nou tip de administraţie, o administraţie de dreapta, care din păcate, după 1990 aici în Reghin nu a existat” a declarat senatorul Cristian Chirteş, preşedintele PNL Mureş.

Senatorul Cristian Chirteş – preşedintele PNL Mureş, a înmânat în cadrul evenimentului, diplome primarilor liberali: Gheorghe Chira – Breaza, Laurenţiu Boar – Gurghiu, Lucian Feier – Ideciu de Jos, Petru Vultur – Lunca Bradului, Sorin Pompei Pădurean – Petelea, Mircea Mariş – Suseni, Zaharie Şular.

Evenimentul a continuat cu prezentarea listei de consilieri locali aflaţi pe listele următoarelor alegeri locale din partea PNL Reghin.

87845416_2988283281223795_2240828062029578240_o

„Vreau să candidez pentru a-mi urma colegii. Sunt un exemplu pentru mine. Cu toate că am spus că nu voi face niciodată politică, ei sunt cei care m-au convins să intru în politică. Politica noastră este o altfel de politică. Este politica organizării, a încrederii pe care ţi-o dau semenii, a muncii, a seriozităţii şi a banului public investit în comunitatea în care trăim. Orice luptă este grea, fiind sportiv, îmi asum orice competiţie şi ca de obicei îmi doresc să ies pe locul întâi. Suntem o echipă care sprijiniţi de organizaţia judeţeană şi sprijiniţi la nivel naţional şi având o asemenea forţă, pentru că vedeţi că persoanele de lângă mine sunt într-adevăr forţa politicii, nu-mi rămâne decât să demonstrez că încrederea pe care mi-au acordat-o nu este una întâmplătoare, iar rezultatul să fie o consecinţă a muncii noastre.

Ce l-a determinat pe Gabriel Toncean să intre în politică şi să candideze pentru fotoliul de primar al Reghinului? „Sunt omul provocărilor, iar asta e o nouă provocare pentru mine, chiar şi pentru partid, pentru că PNL Reghin va deveni o forţă. Vom avea majoritate în consiliu şi sunt sigur că Reghinul se va schimba în următorii 4 ani.

Printre invitaţii de seamă s-a numărat Lucian Bode, vicepreşedintele PNL, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Robert Sighiartău – secretar general PNL

 

„Sunt foarte bucuros să particip la acest eveniment special pentru liberalii din Reghin şi pentru prietenul meu Gabriel Toncean. Noi am decis în Biroul Executiv al partidului ca în intervalul 1 – 7 martie să validăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, inclusiv cel pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean  Eu cred că aşa cum PNL a demonstrat anul trecut în alegerile europarlamentare şi în cele pentru preşedinţie că am obţinut un scor foarte bun, câştigând alegerile, cu o echipă foarte bună. PNL a demonstrat că are forţă, că are determinarea, capacitatea, resurse umane bine pregătite, să câştige alegerile din acest an: cele locale şi parlamentare. Sunt într-un fel vinovat pentru ceea ce i se întâmplă astăzi lui Gabi pentru că la o discuţie pe care am avut-o cu ceva timp în urmă l-am convins să vină în echipa PNL, să vină alături de preşedintele Ludovic Orban în calitate de consilier personal şi iată, astăzi, să îşi anunţe candidatura la funcţia de primar al Reghinului. Este foarte bine că sunt o echipă tânără şi sunt convins că dincolo de tinereţe, îi leagă o prietenie, unitatea echipei care este foarte importantă în aceste momente. Dacă au şi o strategie foarte bine pusă la punct, cunoscându-l pe Gabi, un om bine organizat, victoria nu le poate scăpa” a afirmat Lucian Bode, vicepreşedintele PNL, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

 

În semn de recunoştinţă, i-a fost înmânat un premiu domnului Ioan Costea, primul preşedinte al PNL Reghin.

 

Sursa foto: Facebook PNL Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*