Accident pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea

 

Marţi seara, în jurul orei 21.00 s-a produs un grav accident de circulaţie pe DN15 pe varianta ocolitoare a localității Petelea, cu implicarea unui ansamblu de vehicule și a unui autoturism.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Mureș, în timp ce se deplasa din direcția Târgu Mureș-Reghin, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud, care circula din direcția Reghin-Târgu Mureș și care în urma impactului  s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la fața locului.

Traficul a fost deviat prin localitatea Petelea, iar polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

 

În această dimineaţă, începând ora 9:00 se închide circulaţia pe DN15 varianta Periş – Petelea pentru scoaterea maşinilor rămase în zona drumului după accidentul de aseară. Se va circula pe vechiul drum DN15, mai precis prin localitatea Petelea.

accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*