Politistii mureseni la datorie in minivacanta de Revelion

Peste 175 de poliţişti au acţionat zilnic, în perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă.

Astfel, în perioada 31 decembrie 2019- 5 ianuarie 2020, au fost constatate peste 90 de infracțiuni, au fost aplicate 600 de amenzi și peste 40 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se un accident rutier grav, soldat cu o persoană rănită grav.

În perioada menţionată, poliţiştii mureşeni au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Structurile de poliție au intervenit la 479 de evenimente, dintre care 446 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 97 de infracţiuni, 20 de autori fiind prinși în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 5 măsuri preventive. De asemenea, polițiștii au depistat 4 persoane urmărite la nivel național.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 600 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de peste 304.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier.

44 de conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, fiind retrase 13 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*