Cei mai buni piloți de motociclism din România, duminică la Transilvania Motor Ring

În urma activităților de performață desfășurate în sezonul 2019, atât în plan intern cât și în plan internațional, Federația Română de Motociclism împreună cu partenerii săi, Consiliul Județean Mureș și Transilvania Motor Ring, vor premia vârfurile sportive în timpul evenimentului-fanion, organizat anual fără întrerupere din 2005 – Gala Campionilor FRM, la care sunt invitați peste 500 de participanți din țară și din străinătate.

Vor fi prezenți cei mai buni sportivi ai Federației, dintre care îi amintim pe Józsa­ Norbert Levente – Sportivul Anului 2019, Robert Andrei Mureșan, Ionel Pascotă precum și legendele din județul Mureș Peter Gagyi, Pop Florian sau Daniel Nagy, frații Toth (Iuliu și Attila), Festo Peter, Pop Dumitru, Birtalan Kalman, Gagyi Peter senior sau Pakai Gyuri.

Pasionații sporturilor cu motor vor avea posibilitatea de a lua parte la o sesiune de autografe care va avea loc duminică, 15 decembrie 2019, ora 12.00 pe Circuitul Transilvania Motor Ring.

Ideea organizării acestei Gale la Târgu-Mureș s-a născut la Târgul de Turism al României și ne onorează faptul că aceasta se va organiza în orașul nostru. Cu această ocazie vor veni la Târgu-Mureș toți sportivii de performanță ai României din această ramură sportivă, precum și invitați de peste hotare. Avem astfel posibilitatea să prezentăm organizatorilor de evenimente și sportivilor, Circuitul, să vadă că se pot organiza competiții mari, naționale și internaționale. Motociclismul sportiv are tradiție în județul Mureș și este o ramură sportivă apreciată de public. Astfel, așteptăm toți pasionații la o întâlnire cu piloții și la o sesiune de autografe”, a declarat Thomas Moldovan, directorul Circuitului Transilvania Motor Ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*