Cinci persoane retinute pentru trafic de droguri

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Tîrgu-Mureş, cercetează cinci bărbaţi bănuiţi de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

La data de 03 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la locațiile folosite de membrii unei grupări infracţionale.

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 1000 de grame de muguri de cannabis, 750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanțe cu efect psihoactiv, 20 grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate ecstasy, 7 telefoane mobile, 34.500 lei și 450 de euro.

În urma administrării probatoriului, la data de 03 decembrie a.c., faţă de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din municipiul Târgu Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

La  acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*