Târgul de Iarnă şi iluminatul festiv pornesc la începutul lunii decembrie

Şi în acest an, consilierii reghineni au aprobat organizarea Târgului de Iarnă ce se va desfăşura în zona centrală a Municipiului Reghin, în perioada 1 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020.
Agenţii economici interesaţi să îşi desfăşoare activitatea economică la acest eveniment, vor putea vinde atât produse alimentare, cât şi produse nealimentare specifice sărbătorilor de iarnă. „Sper să fie de bun augur acest târg, care mie îmi este drag pentru că este în centrul oraşului. Iarna, parcul nostru este întotdeauna foarte frumos. Este mai viu. Da, sunt şi comentarii negative, dar ştiu că seara, oraşul nostru învie când organizăm acest târg. Lumea se întâlneşte aici, socializează. Trebuie să facem ceva şi pentru sufletele noastre, chiar dacă afară este frig. Încercăm să limităm, să nu vindem kitsch-uri ci să fie produse destinate sărbătorilor de iarnă, pentru a nu-l transforma într-un bazar cu lucruri de nimic” a declarat Maria Precup, primarul Municipiului Reghin.
Nici iluminatul festiv nu va fi uitat, motiv pentru care autorităţile locale se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, iar pentru asta se lucrează la montarea elementelor ce fac parte din sistemul de iluminat festiv. „Deja se lucrează, am făcut o inventariere, o să mai completăm unde este nevoie, astfel încât aproape tot oraşul să aibă iluminat festiv. Noi nu facem doar pe centru, cum fac alte municipii, ci ne extindem şi în cartiere, pe străzile mărginaşe, pentru că şi acolo sunt cetăţenii noştri şi să simtă că vin sărbătorile” a precizat primarul Municipiului Reghin, Maria Precup. Iluminatul Festiv va fi pornit în data de 1 Decembrie cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României.

(C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*