Tentativa de omor la Tarnaveni

 

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 10.56,  Poliţia municipiului Târnăveni, a fost sesizată prin Apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăţi comerciale, despre faptul că în incinta unei farmacii de pe raza localităţii Târnăveni ar fi avut loc o agresiune.

 

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că o tânără, de 17 ani, din municipiul Târnăveni, ar fi fost agresată de către fostul concubin, un tânăr, de 22 de ani, din aceeaşi localitate, cu un obiect înţepător, provocându-i-se mai multe leziuni la nivelul corpului.

Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

La acest moment, echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează cercetarea locului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*