Barbat ucis de urs

Astăzi, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnaveni, au fost sesizați prin Apel 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-ar găsit un coleg, decedat la marginea unei păduri dintre localitățile Cucerdea și Giuluş, iar acesta ar prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind identificată ca fiind un bărbat, de 63 de ani.

Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, în seara zilei de 08 noiembrie a.c., ar fi plecat  de la stâna în cauză, cu oile, și nu ar mai fi revenit.

În urma examinarii sumare a cadavrului, acesta ar prezenta leziuni cauzate în urma unui posibil atac de urs.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind de asemenea înștiințați și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Brașov, Agenției de Mediu și Asociației de Vânătoare competente.

În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului.

Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la S.M.L. Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*