Teren sintetic cu nocturnă la Dedrad

O investiţie din bugetul local în valoare de 230 de mii de lei va aduce bucurie în rândul tinerilor din Dedrad şi îi va determina, poate, să facă mai multă mişcare. Cum Primăria şi Consiliul Local din Batoş consideră o prioritate educaţia şi sportul în general, administraţia locală a reuşit de curând să inaugureze un teren sintetic cu nocturnă.  dav

„Considerăm o prioritate educaţia, învăţământul şi totodată sportul pentru copii, mai ales că în ultima vreme vedem copii care se joacă mai mult pe calculator. Aşa că am considerat că este necesar şi acest teren pentru a încerca să-i scoatem din mediul online şi să-i aducem cu picioarele pe pâmânt, să facă sport. În primul rând vor beneficia de acest teren elevii Şcolii Gimnaziale din Dedrad. Şi pentru că am dotat terenul cu instalaţie de iluminat, terenul va putea fi folosit şi pe timp de seară de către tinerii din localitatea Dedrad sau din localităţile aparţinătoare comunei Batoş. Era necesară şi mă bucur că am reuşit să finalizăm această investiţie. Sunt convins că vor veni cu mai multă plăcere la orele de sport” a declarat primarul comunei Batoş, Dinu Dumitru Cotoi.
Primii care au beneficiat de acest teren au fost elevii claselor a VI – a şi a VIII-a, care au susţinut prima oră de sport pe terenul sintetic, arătându-se bucuroşi, în timp ce elevii aflaţi în pauză, au stat la marginea terenului, în spatele gardului ce împrejmuieşte terenul, nerăbdători să le vină şi lor rândul. „Suntem foarte fericiţi că vom putea beneficia de un asemenea teren. Era chiar necesar având în vedere că beneficiam în curtea şcolii de două terenuri de iarbă, dar nu ne puteam desfăşura activitatea în condiţii optime. Vreau să mulţumesc consiliului local şi domnului primar pentru că şi-au ţinut promisiunea de a face un teren sintetic. Suntem fericiţi, copiii cu siguranţă se vor bucura cel mai mult pentru că vom putea susţine orele de educaţie fizică pe acest teren atunci când timpul ne va permite să ne desfăşurăm activitatea afară” spune directorul Şcolii Generale din Dedrad, Dan Răzvan.

sdr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*