Comuna Petelea în Sărbătoare

În acest sfârşit de săptămână, locuitorii din comuna Petelea vor putea lua parte la prima ediţie a Zilei Comunei, asta după ce administraţia locală a decis, în urma succesului de anul trecut, când a organizat un eveniment similar, că petelenii merită să aibă o zi a comunei.padurean sorin pompei

„Am pregătit un spectacol care sper să fie pe placul locuitorilor pentru că vom aduce solişti şi ansambluri populare atât româneşti cât şi ţigăneşti. Sperăm să fie un succes fiind la prima ediţie, am mai făcut anul trecut un spectacol cu ocazia sărbătoririi a o sută de ani de la Marea Unire, iar anul acesta e prima ediţie a comunei Petelea. Am hotărât sa organizăm sarbatoarea acesta pentru că până acum noi am participat doar la o ediţie a Festivalului Văii Mureşului, iar dacă anul trecut evenimentul a avut un succes, am considerat că locuitorii merită să aibă o zi a lor. Pe lângă spectacolul pregătit la scenă vom avea comercianţi care vor pregăti mâncare, standuri cu diferite produse”spune  Pădurean Sorin Pompei, primarul comunei Petelea.

Aşadar, sâmbătă 5 octombrie, de la ora 14:00 petelenii şi nu numai se pot bucura de un program amplu din care fac parte solişti şi ansambluri locale, dar şi artişti consacraţi în ceea ce priveşte muzica populară. Vor urca pe scenă: Ionuţ Fulea, Ciprian şi Mihaela Istrate, Vlăduţa Lupău, Angela Rusu, Cristian Pomohaci şi Laura de la Orăştie. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

71266111_1091952687674286_4258673379239788544_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*